Munkáim bemutatása


Ha, a linkekre kattintsz, megnézheted a képeket.


Először is kezdeném azzal a dologgal, (Filagória) ami számomra a legkedvesebb, mert ezzel kezdődött a komolyabb munkám.
Igaz, hogy sok mindent készítettem előtte, ajtókat, ablakokat, különböző apróbb dolgokat,    (Apróbb munkák) sőt, még filagóriát is, de, az egy egyszerűbb kivitelben készült. (Filagória 2) Természetesen azt is igyekeztem a legjobban elkészíteni, miért csonkítanék meg bár kit is azzal, hogy elkapkodom a munkát, hisz lehet, hogy az, aki készíttette, több áldozatot kellett hoznia, anyagilag, mint annak aki a szebbet, jobbat kapta, mert többre tellett neki. 
Ugyan annak az úrnak, aki a szebb, jobb filagóriát rendelte, készítettem, illetve, feljavítottam egy lőcsös szekeret, és most már, virágtartó, (Díszszekér)-ként funkcionál. Elég sok dolgom volt vele, de majd elolvashatod az oldalon, ha rá kattintasz a linkre. 
Majd a szekér után következett, egy elég nagy (Terasz), aminek a tervét is én készítettem. Volt vele munka, de jól sikerült, a tulajdonos megvan vele elégedve, és ez a lényeg.
És végül, de nem utolsó sorban, következzen egy belső (Lépcső), aminek még a vázrésze is fából készült, csak a csavarok, és a mennyezethez felfogató van fémből.
Van egy kis műhelyem, és ezeket a dolgokat ott készítem el. Igaz, nem sietve, mert volt egy balesetem, és már nem tudok olyan gyorsan dolgozni.
De, nem is kell, legalább így van időm átgondolni, megfontolni a teendőket.
Ha elolvastad, ezt a kis ismertetőt, köszönöm, és ne mulaszd el, hogy megtekintsd a hozzá tartozó képeket, amit a linkek alatt megtalálsz.
unique graphics 
  
Google PageRank

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése